Over Eva Nails

Eva Nails opende In 2018 opende de deuren van haar nagelstudio in Bergen (Ruinelaan 3A). Met haar internationale ervaring en passie voor het vak, verwelkomt Eva Nails haar klanten 7 dagen per week in de prachtige salon in het kunstenaarsdorp Bergen. Er wordt uitsluitend gewerkt met internationale topmerken als CND en OPI. De nagelstylisten van Eva Nails adviseren je graag welke soort behadeling het beste bij jouw nagels past.
01

Over ons

Eva Nails is een begrip in Bergen (NH). Deze ervaren nagelstudio tref je midden In het centrum van het gezellige kunstenaarsdorp. Eva Nails is het adres voor complete nagelverzorging. Van manicure tot heerlijk Spa Pedicure-behandeling in een luxe Amerikaanse massage-stoel met warm water voetenbad en van gellak tot acryl en van dipping-system tot harde gel; alles is mogelijk!

kwaliteit - gastvrij - luxe - verzorging - manicure - pedicure

ONZE PRODUCTEN

Gebruik van luxe en bekende merken.

02

Salon

Eva Nails opende in 2013 haar deuren in het prachtige centrum van Heiloo. In 2018 kwam er een mooie salon in Bergen bij. Bergen staat bekend om haar karakteristieke uitstraling. De ervaren nagelstylisten van Eva Nails staan 7 dagen per week voor u klaar om u te ontvangen voor een heerlijke manicure of pedicure. 

Wat onze klanten over ons zeggen

Wat onze klanten over ons zeggen

In alle jaren waar ik ook geweest ben, vind ik Eva Nails de allerbeste nagelstudio en de beste pedicure met voetmassage! De eigenaresse en haar personeel zijn erg lief en persoonlijk. Een echte aanrader!!

C. Ter Linden

Een gezellige salon en mijn nagels zijn nog nooit zo mooi geweest met een langdurig resultaat. Ook de luxe voetspa is een aanrader... even heerlijk ontspannen!

M. Bos

Zeer vakkundig, toegewijd en tevens een mooi mens. Ik kan haar van harte aanbevelen.

M. Vessies