Prijslijst

prijslijst
Altijd op de hoogte van de laatste trends

Ieder mens en iedere nagel is anders. Voor de ene werkt acryl perfect, de ander zweert weer bij gellak. De nagelstylisten van Eva Nails adviseren je graag welke soort behandeling het beste bij jouw nagels past. Veel gebruikt zijn acryl nagels, harde gel, dipping system en gellak. Populair is ook het nagelbijtersarrangement, waarbij je in ongeveer 3 maanden van het nagelbijten wordt afgeholpen.

Ieder seizoen volgt Eva Nails de laatste trends op het gebied van kleur. Je kan kiezen uit de nieuwste collecties van internationale topmerken als OPI, CND, Gelish, Young Nails, Perfect Match en nog veel meer. Er is keuze uit meer dan honderden kleuren gellak, meer dan 150 kleuren acryl kleur poeder en 500 kleuren hardgel. Hierdoor is het mogelijk om een kleur op maat te laten mengen. 

prijslijst

Altijd op de hoogte van de laatste trends

Ieder mens en iedere nagel is anders. Voor de ene werkt acryl perfect, de ander zweert weer bij gellak. De nagelstylisten van Eva Nails adviseren je graag welke soort behandeling het beste bij jouw nagels past. Veel gebruikt zijn acryl nagels, harde gel, dipping system en  gellak. Populair is ook het nagelbijtersarrangement, waarbij je in ongeveer 3 maanden van het nagelbijten wordt afgeholpen.

Ieder seizoen volgt Eva Nails de laatste trends op het gebied van kleur. Je kan kiezen uit de nieuwste collecties van internationale topmerken als OPI, CND, Gelish, Young Nail, Perfect Match en nog veel meer. Er is keuze uit meer dan honderden kleuren gellak, meer dan 150 kleuren acryl kleur poeder en 500 kleuren hardgel. Hierdoor is het mogelijk om een kleur op maat te laten mengen.